LA LLEONA de LA SENIA

Avui estic indignada i ho haig de dir o rebento.
Els que sou de Catalunya sabreu per tots el mitjans de comunicació de l´enrenou que hi ha des de fa dies a la zona de La Sènia (Tarragona) per que s´hi havia vist una lleona, hi havia diversos testimonis i malgrat que els agents forestals no en van trobar ni una sola proba, ni s´havia denunciat la desaparició des de cap circ i hom es preguntava d´on redimonis podria haver sortit una lleona, va primar el testimoni de varies persones que l´haurien vist.
En Grissom (CSI) hauria dit que les probes manen, però a Catalunya no, i com que aquí lliguem els gossos amb llonganisses es va organitzar un desplegament que ha costat 85.000 €, amb helicòpters hi tot, per a la caça de la lleona... (i jo em pregunto, si quan un, es perd per la muntanya ó te un desgraciat accident, li fan pagar les desesses, qui pagarà aquests milers d´euros? ...Els esparverats, però confosos testimonis.? ...un d´ells fins i tot li havia vist la barbeta)
Ahir al vespre un dels responsables dels agents forestals ja va reconèixer que no es tractava d´una lleona si no d´un gos de grans dimensions segurament creuat de races perilloses.. (Un gran Danès amb un Chihuahua..?).
Finalment el gos ha estat abatut a trets.. El seu delicte; robar pollastres morts d´un container. No havia atacat a ningú, ni persona, ni animal viu... Estava ferit i depauperat i havia passat per el patiment de l´abandó i de la fam... i el que es pitjor... (com avui molt be deia Pilar Rahola) ...se li ha negat una segona oportunitat.
El mes irònic es que d´aquí a uns mesos Catalunya es pot convertir per llei en una comunitat anti_taurina cosa per la que ens felicitarem molts.. (jo també) ..M´agradarà sentir al verds.., (sabreu que ells son responsables del departament de Medi Ambient i que els forestals depenen de Medi Ambient) ..Hauran salvat els braus, però s´enrrecordarà algú d´aquesta pobra bestia famèlica abatuda a trets...?
A casa meva també tenim una lleona, creuament de Dogo i mastí, també de grans dimensions amb sis mesos, pesa quasi trenta kilos, fa 65cm fis a la creu i 97cm del cap a la cua... Un trasto amb moltes ganes de gresca i que treu de polleguera en molts moments, però fidel, intel·ligent, divertit i carinyos... Es diu LUPO.






Tot això m´ha portat el record d´una cançó del gran Ovidi.



Comentaris

  1. Vigila que no se t'escapi, encara no la confonguin amb el Simba XDDD

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars