UNA CLASSE DE NADAL

Una vegada, una persona em va preguntar si l´ikebana era algún tipus de meditació i jo li vaig contestar que no, però durant anys he anat reflexionant-hi i ara mateix no sabria respondre amb la mateixa seguretat.
Fer un ikebana es un moment de profunda unió entre el nostre esperit i la natura, d´oblidar-se d´allò que ens envolta i concentrar-nos en el treball de les nostres mans.

Desprès de la classe, l´ikebana es desmunta, les flors es transporten dins una bossa especial i un cop a casa es torna a muntar, per que a classe o a casa les circumstancies no son les mateixes i tu tampoc, aixo vol dir que l´ikebana no serà igual.





Però ahir va ser una classe de nadal i el varem acabar amb un berenar, una trobada entre amigues, companyes i ex-companyes, amics invisibles, regals de comiat, plans per l´any nou i molta, molta emoció. 





Comentaris

  1. Es preciós fet a clase o a casa, el trobo maquísssssim!!, brindo amb tu virtualment per aquestes festes, que ho passis molt i molt be, BON NADAL !!! i esperem que un fantàstic ANY NOU !!. i¡*¡i

    ResponElimina
  2. Fue una tarde agradable y una despedida muy emotiva, pero con nuevos planes.

    una abraçada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars