SERÀ QUE LA BLOGOSFERA ENS FA PERDRE ELS PAPERS....?

O ES QUE INTERNET ES LA COVA D´ALI BABA...?

Fa unes setmanes, una companya de les classes de patch va acabar una vànova infantil, encantadora, ...no us ho sembla.? 


Un patró tret d´aquest d´aquest llibre, de Susan Cousineau


Dons la sorpresa ens va arribar ahir en forma d´un mail privat al blog que compartim, ....una bloguera que per el que es veu ens visita de tant en tant ens ha fet saber que li hem copiat el patró, ens diu que encara que a internet, molta gent te per costum copiar la feina dels altres, el correcte es respectar la creativitat aliena i que si fem servir alguna cosa d´un altre blog s´ha de demanar permís i posar de on ho hem tret, i encara mes quan algunes, (ella) no s´hi guanyen la vida, però tenen petites coses a la venda i acaba dient que nosaltres en el seu lloc també demanariem respecte per la nostre feina.    

Us puc assegurar que aquesta senyora no es diu Susan Cousineau que al cap i a la fi es l´autentica creadora del patró, i que encara que ho fos, quan varem comprar el llibre ja varem pagar el copyright.  

Després d´haber-nos tractat d´irrespectuoses, d´aprofitades i fins i tot d´"amigas de lo ajeno", ens hem hagut de moure per demostrar.li que hem tret el patrò del llibre i fins i tot enviar-li les fotos interiors del quilt.
Desprès d´això, la seva resposta ha sigut que no coneixia el llibre, "perdonadme" i "besos".

Es que ens em tornat tots boixos.?
La persona que ens acusa sense probes ni informació, es la mateixa que esta venent com a propi el treball d´una altre ....es clar que si t´enganxen amb el cul a l´aire, sempre ho pots acabar amb un senzill i elegant "perdonadme, besos".

Vosatres enteneu alguna cosa.?
....Perque nosaltres, no.

Mentrestant......  Abrete Sesamo!!!!!!!!

 

Comentaris

  1. Una imbecil !!!! i a mes burra, perque està clar que ella no ha inventat el patrò i està clar que algu ho ha fet. Vull dir que quan ella és va possar mans a l'obra a fer la vànuva la va treure d'algun lloc, i és molt tonto pensar que era l'única que tenía els patrons. No crec que ni tinguesiu que donar explicacions. Una aabraçada i on cap de setmana. Per cert és molt maca.

    ResponElimina
  2. Doncs ha quedat ben retratada. No cal dir més paraules.
    Petons

    ResponElimina
  3. mare de Deu senyor , quin envolic. jo per aixo moltes coses que faig que les trec dels blogs no les publico , perque ja he vist aquesta situacio en molts de blogs i no m'agrada . Esclar que el vostre cas es diferent, perque justament la que es creia plagiada es la plagiadora jajajaja enfin que heu passat un mal rato , aprofiteu el cap de setmana per fer "" borron y cuenta nueva ""

    roser

    ResponElimina
  4. Mare meva!!! Quina persona us heu creuat Marta! Quin disgust i mal rotllo! Però m'alegro que hagueu pogut demostrar-ho! Hi ha gent ler tot! Amb lo maco que és compartir i fer cosetes per estar contentes...
    Un petonet fort a totes dues i felicitats pel quilt perquè és preciós!

    ResponElimina
  5. Realmente surrealista, Marta!!
    Besitos y buen fin de semana!!

    ResponElimina
  6. A mi em va passar quelcom semblant amb un patró de mitja i es que hi ha gent que tenen mes morro que esquena!!!!, una abraçada ben forta!!!!

    ResponElimina
  7. Entonces nadie puede colgar sus versiones de patrones de nadie? si yo hago una chaqueta de Kim Hargreaves y digo "esta es mi versión de la chaqueta de KH" su autora me puede acusar de "plagio" es esto??? no entiendo nada y lo que menos entiendo es que alguien vaya acusando a otra persona de "plagio" cuando el patrón no es ni suyo, y repito no se está plagiando, se están mostrando versiones.
    La gente tiene mucho tiempo libre, por que sino, no lo entiendo.

    ResponElimina
  8. Jo crec que en el mon del patchwork quasi tot ja es inventat, el que passa es que la majorie de les persones que ens dediquem a aquest afer, tenim per sort un punt de creativitat e imaginació i es clar el que fem es tunejar els projectes que ens agraden ,no es rés mes que aixo.
    De totes maneres, he de dir que jo vaig fer aquesta vánova de bebé evidenment d'una revista (amb patrons inclosos)ancara que els cuadrants el vaig fer una mica diferents, ja en ubicació com en aplicación. Si voleu veure aquest treball el trovareu a "leslaborsdelaroser",ademés em sento orgullosa d'haber fet aquest treball, de la mateixa manera que s'ha de sentir la vostre companya de patchtwork. Felicitats i endavant. Roser

    ResponElimina
  9. Doncs jo ni tan sols m'hagués molestat a fer-li arribar les fotos de la revista mira que et dic. Així ella encara estaria fent el ridícul, ja ja ja i vosaltres ben tranquiles. Quan va fer el quilt no s'ho devia pas inventar, oi? Llesta, llesta no ho deu ser pas massa... Bon cap de setmana!!! Petons

    ResponElimina
  10. Vaja embolic ... quin morro el d'aquesta senyora!!
    jo em sembla que tampoc m'hauria dignat a donar-li massa explicacions
    ha quedat ben retratada per passar-se de llesta
    A la teva amiga li ha quedat una vànova ben bonica
    Ptns

    ResponElimina
  11. Que fort, però ha quedat ben retratada !!!

    Penso que tan, les nostres estones de costura, manualitats o el que sigui, i les moltes hores que li dediquem al blog i a les relacions que es deriven, són per passar-ho bé, sense malrotllos, la vida ja ens porta prou maldecaps, així que no li doneu més voltes i a continuar amb les coses i persones que si que valen la pena.

    La vànova es molt i molt bonica, felicita a la teva amiga !

    Un petonet, Marta !!

    ResponElimina
  12. En el món de les miniatures també passen aquestes coses i de vegades són encara més patètiques i absurdes.
    Felicitats a la teva amiga és una feina molt bonica i seguiu fent aquestes maravelles.

    una abraçada.

    ResponElimina
  13. Fa riure, per no dir una cosa grossa, m'ha fet recordar aquella dita "No escupeixis al aire,perque et pot caure a sobre. aixo li ha passat a la bona senyora.
    Per cert la trobo un encant i la he vist fins i tot en color verd poma.
    Petons

    ResponElimina
  14. Al·lucinant, pero la blogosfera no deixa de ser una mostra del món, així que ¡aquí també hi ha de tot!

    Per cert, una cucada de vànova.Petons,

    Anna

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars